Női vezetők, női menedzserek a zenei életben

Kategóriák: Play it Loud!.

Translation Priorities: Optional.

Kerekasztal-beszélgetésen vizsgálják a női vezetők, női menedzserek helyzetét a zenei életben október 10-én az ISON-ban a szektor magyar szereplői.

Az eseményen a hazai zenei élet meghatározó szereplői vesznek részt: Balog Alexandra, az Altalena Zenei Fesztivál igazgatója, Erdődy Orsolya, a Budapesti Fesztiválzenekar menedzser-igazgatója, dr. Vigh Andrea, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rektora, és Zimányi Zsófia, a Rózsavölgyi Szalon és a Pentaton igazgatója. A beszélgetést Zsoldos Dávid vezeti.

A Jeunesses Musicales Magyarország hat másik nemzetközi partnerrel (svéd, norvég, belga, macedón, ciprusi, francia) közösen a sokszínű és egyenlő feltételekkel működő zenei és ifjúsági szektor elősegítését tűzte ki célul a Play it Loud! projektben, melyet az Erasmus+ és a European Youth Foundation támogat. A partnerek a zene és a kreatív önkifejezés segítségével szeretnék támogatni azokat a 30 év alatti zenészeket, zeneszerzőket, zenetanárokat és zenei területen dolgozó szakembereket, akik pályájukon hátrányos megkülönböztetéssel küzdenek, vagy hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkoznak.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet ide kattintva lehet megtenni.